• 3304
    1 mart 2014 fenerbahçe gençlerbirliği maçı sonrasındaki saçma penaltı kararları sonrası "yaaa aaağğbi zaten 30 tane şut atmışız hala penaltılar penaltı değil diyorsunuz." gibi über bir cümle kurabilecek kafaya sahip topluluk.

    gerçekten şu cümleyi okuduktan sonra "allah'ım günahım neydi de bana bu insanları rakip olarak verdin." diye içimden geçirmedim değil. allah rakibin de akıllısını versin.

    bak güzel kardeşim. eskiden mahallede top oynarken 3 korner 1 penaltı diye bir kural vardı. şimdi de futbolda 30 şut 1 gol diye bir kural geldi de bizim mi haberimiz yok? ha bak o mantıkla süper final saçmalığında arena'da ilahların yardımıyla bizi yendiğiniz maçta 28-30 tane şut attığımız için sizi 4'lük 5'lik yapmamız gerekiyordu. bilmem anlatabildim mi sevgili akıl yoksunu rakip takım taraftarı arkadaşım.

    bakın dostlar. genelleme yapmak istemiyorum zira eş-dost içinde aklı başında fenerli tanıdıklarım da var ancak en azından şunu söyleyebilirim ki, sosyal medyayı kullanan fenerbahçelilerin %80'inin falan akli dengesi yerinde değil. ben şu geride kalan 4-5 yılda sosyal medyayı aktif kullanan birisi olarak bunu gözlemledim. özellikle şu son 2-2,5 yıldaki şike süreci itibarıyla şuurlarını iyice kaybetmiş durumdalar. gerçekten tiksiniyorum artık.

    çok sevdiğim ve çok iyi bir fenerli olan eniştem bile geride kalan 2 yılda bu kadar değiştiyse artık ben de diyecek bir şey bulamıyorum. eniştemi hala daha çok severim ancak futbol konusunda bundan sonra anlaşmamız pek mümkün görünmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın