resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1148
    galatasaraylıdır. öncelikle bunu biliyoruz. tanıma gerek yok. 22 şubat 2014 tarihli çıktığı programda sonuna doğru uyuya kaldım ama sneijder konusunda sanırım son noktayı saçmalayarak koydu.
    herkes ama herkes özellikle fenerbahçe medyası sneijder istenmediği halde alındı yazdı. ama hasan şaş ne diyor, 4. sıramızdaydı. diğerleri değil sneijder alındı. ben fatih terim ya da hasan-ümit ikilisinin kulüpten ayrılana kadar "sneijder listemizde olan bir futbolcuydu" dediğini hatırlamıyorum. yönetimi bu yalanla baş başa bıraktılar. neyse konu öyle ya da böyle açıklığa kavuştu. bu gerçeği açıklamayanlar ayıplarıyla yüzleştiler.
    hatta beyaz tv deki programda listedeki diğer isimlerden birinin bonservisini sinan engin 25milyon olarak açıkladı. hasan şaş, şaşı bakarak kaldı. bir şey diyemedi.

    yönetim sneijder konusunda çok ama çok yıpratıldı. hemde yalan ve haksız yere. bunu kim sürdürdüyse günahı boynundadır.
    amrabat transferinin bonservis meselesini ise üstü kapalı yönetime öteledi. "biz 5'den aşağı vermeyin dedik, 8'e aldılar.". yahu yapma hasan, yapma bunu. amrabat alınmasaydı fatih terim'in yönetime basın toplantılarından ergen gibi laf atmalarını dinleyecektik, sen değil miydin sneijder geldikten sonra ayrılmayı düşündük diye. hem listene aldığın oyuncu geldi diye istifayı düşünüyorsun, hem istediğin oyuncu alındı diye bonservis sorumluluğunu yönetime yıkıyorsun. babanızın çiftliğiydi zaten bu kulüp.

    bakın size ufak gelecek ama kulüp içinden bazı kendini bilmezler ve fener medyası tarafından ünal aysal yönetimi bu sneijder ve amrabat mevzularından dolayı çok yıpratıldı. hani şu kulübe 2. sermaye arttırımını yaptırmış, kulübe futbol dışı gelirlerle kaynak yaratmanın eşiğinde olan ünal aysal yönetimine. ve siz bazı şeyleri o zamanlar susup yeni açıklıyorsunuz.

    onun dışında dün katıldığı beyaz futbol yayınında söyledikleri karalayıcı değildi. oldukça da ılımlı buldum. hatta orada ahmet çakar falan işi sulandırmaya çalışırken hasan şaş lafa girerek "arkadaşlar bugünkü maçı konuşalım, chelsea maçını konuşalım" falan dedi. bu bakımdan "yönetimi kötüleyici konuştu" lafları yersiz.
    kendisine bundan sonra yalnız devam edeceği teknik direktörlük kariyerinde başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın