resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1126
    galatasaray'ın parlak dönemlerinde adını yazdırmış. o kadroda bulunduğu için buralara gelmiş ve daha sonrasında galatasaray'a borcunu ödemiş bir futbolcudur.

    galatasaray'lılara güzel günler yaşatmış futbolcular bazı konularda cahil olduklarını belli ettiklerinde ve biz de bunu dillendirdiğimizde anılara saygısızlık etmiş olmuyoruz. aksine ''hatır yalanı'' söylememiş oluyoruz. misal hakan şükür'ün iradesiz-kukla bir siyasetçi olması gibi. veya arif erdem'in başarısız bir teknik direktör olması gibi. emre belözoğlu'nun onursuz bir insan olması gibi..

    hasan da bir futbol antrenörü olarak cahildir. her çeşit insanı anlayabilme ve yönetebilme özelliği yoktur.

    melo diyince aklına ''dövmeli bir gavur'' gelir. melo'yu nerde nasıl kullanırım? nasıl motive ederim? sisteme nasıl entegre ederim? bunları anlamaz. hasan etrafında kendi gibi adamlar görmek ister. önüne kağıt kalem koyup ''istediğin takımı oluştur, süper lige hazırla'' desen bırak yabancıyı belki de adana dışından topçu almak istemez. çünkü bakış açısı dar bir insandır.

    bu açıdan kendisini fatih terim'in yanına yakıştıramıyordum. bugün sözlükte takım hakkında yaptığı yorumları görünce bir kez daha kendimden emin oldum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın