resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 647
    bir gün kulübün içinden, olaylara hakim ve şahit olan birisinin kitap yazması, tüm gerçekleri dillendirmesi halinde hangi olaylar silsilesinde işlerin buraya geldiğini anlayacağınız bir olaydır.basının size yansıttıkları veya bazı kişilerin ağzından duyduklarınızın hepsi gerçek değil, bir çoğu nalıncı keseri gibi kendine yontulmuş ifadelerdir.

    galatasaray ananeleri içinde elbet şık bir olay değildir, yalnız yumruk atılmadığı, yumruk savrulduğu ve isabet etmediği söyleniyor.gerçi bu hiçbir şeyi değiştirmez, şık değil.ama ikili arasında geçen diyaloğun çok sert olduğu söyleminden yola çıkarsak kişiselleştirilmiş bir cümle sonucu bu olay olmuş da olabilir.detay bilmeden celallenmemek lazım.

    ayrıca size bir tavsiye, bülent tulun'un savunulacak bir yanı yok.bildiğin mikser bu adam.hele ki ben bildiklerimi ortaya saçsam, defaten yaptığı rezaleti anlatsam kendisiyle ilgili yönetimle bağı kalacağını hiç sanmıyorum.ama susma hakkımı kullanmaya karar verdim bununla ilgili, çünkü iş farklı noktaya kayıyor.

    neyse, sadece gerets dönemindeki neşeli görüntüleri yansıttığı zamanlar severdim kendisini.galatasaray'a net olarak zarar vermiştir unutulmasın, bilinsin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın