• 125
    bu maçın bu derece takılmasını, hadi takılsa bile sosyal medyaya bu derece koyu yansıtılmasını bir galatasaraylı olarak tuhaf karşılıyorum. ben de elbette umursadım ve de 90 dakikasını soluksuz izledim ama gollere aşırı sevinmek ya da üzülmek, totem üstüne totem, sanki her şey bu maça bağlıymış gibi duygusal tepkiler vermek değil bize yakışmak, aynı zamanda adımıza sosyal medyada kötü bir reklam oluyor diye düşünüyorum.

    her şeyin doğru bir yeri ve zamanı var, bu maç değilmiş demek ki ne yapalım... alt tarafı 4 puan fark var yahu, hadi evimizde kesin yeneceğiz dersek 1 puan diyelim, o da geriye kalan şu kadar haftada illa ki kapanır yani, nasip bu maça değilmiş yani, kaderde fırat aydınus'un eyyamı ve bekir'in boktan golü varmış. olsun, ilk yarı da ballı ballı aldılar puanları ama yine patladılar işte buyurun enselerindeyiz.

    lütfen sakin ama, yakışmıyor bence.

    bir de bugünü falan iyi güzel konuşuyoruz allah muhabbetimizi artırsın ama ben hala fenerbahçe bu ligin sonunu göremeyecek diye düşünüyorum. hani şu an için sevinsem de üzülsem de adeta bir "haberim yokmuş gibi takıl panpa" modundayım. nasıl olsa yakında şike cezaları çok fena kayacak, yoksa yürüyüş falan hayırdır yani şampiyonluğa yürüyor takımları yahu bir şey mi var yoksa kurtlandı bunlar :)

    özet: keep calm and sadece bizim maçlara bakalım. gerisi gelecek zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın