• 34
    spor yaptığın stadların, antreman sahalarının isimleri siyasetçilerden oluşurken, ülkede siyasi erkin yön verdiği kurallarını belirlediği, dünyada bile örnekleri az bulunan spor bakanlığı gibi direkt spor ile alakalı devlet eli varken, localarda aşortmanlı sporcular değil de takım elbiseli adamlar otururken, oy için şehirlerde yapılan mitinglerde şehir takımlarının atkıları boyunlara dolanırken siyaset konuşmak yasak olsun öyle mi? (bkz: #1394296)

    he canım he, he gülüm he... daha önce de yazdım. siyaset spora girmesin diyenlerin derdi muhalefet girmesindir. yoksa bizim delinin dediği gibi " rabia stada girmiş, hatta saha içine girmiş, hatta gol atmışken" neyin derdindesiniz hacılar?
    galatasaray başkanı aylardır randevu alamadığı başbakan, rakibiniz şikecilerle aylardır temas halinde. özel cep telefonuyla şeytanları rıdvanla fikir paylaşımında...
    eski galatasaray başkanı adnan polat, birilerine yamandığı için, galatasarayı peşkeş çekmeye kalktığı için kulüpten ihraç edildi. spor bakanlığına ardından olimpiyat komitesi başkanı oldu adnan polat.. evet siyasete girmeyin hacılar..

    http://youtu.be/cE-F274xoAY bu paparayı yedikten sonraki temasları ilgi çekici;

    http://www2.sporx.com/...aslariSXHBQ343751SXQ
    http://www.zaman.com.tr/...z-degil_1296046.html

    galatasaray kültüründe biat yoktur dostlar. bu yüzden hep bize fransız demişlerdir. çünkü galatasaraylılık aydınlığın temsilciliğidir. elitist duruşu savunmuyorum ama; aristokrat tavırdır zaten galatasarayı bu kadar değerli kılan.

    beğenmediğiniz, galatasaray'ın işi yok dediğiniz gezi parkı eylemleri için ünal aysal'ın açıklamaları;

    http://youtu.be/Zy9UTwWi3N0

    http://youtu.be/IMFsXq_4Af8

    asıl derdiniz siyaset konuşulmasın değil, asıl derdiniz bizim dediğimizden başka, ideolojimizden başka hiç bir şey konuşulmasındır! faşizm her yerde kol gezerken, sen gel burada sus de. susmak isteyen, yaptığım muhalefete sussun, o da utancından!
App Store'dan indirin Google Play'den alın