resim
Luiz Felipe Scolari
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Brezilya
  • 83
    kendisinin ne yapmak istediğini anlamak biraz zor, sanırım chelsea'deki başarısız döneminin üstüne brezilya'yı da ev sahibi olduğu dünya kupası'nda hüsrana uğratarak başarılı olan kariyerini nötrlemek istiyor. milli takımların kulüp takımlarına göre en avantajlı olduğu taraf her maç öncesi farklı kadro belirlenebilmesi yani teknik direktöre en formda olan oyuncuları seçebilme avantajı sağlaması, fakat scolari'nin seçimlerine baktığımızda sanki seçilen futbolcular formayı tapulamış gibi gözüküyor.

    felipe melo kesinlikle kadroda olmayı hak eden bir isim, ama bence scolari'nin yaptığı tek hatalı seçim bu değil. liverpool'da forma giyen bu sezon gayet formda olan son arsenal maçında orta sahadan attığı derinlemesine paslarla arsenal savunmasını felç eden coutinho'yu da almamış kadroya, bunun dışında yine lazio'da gayet başarılı bir ilk yarı geçiren ve formu üst düzeyde olan hernanes de yine kadroda yok. bana göre paulinho ve luiz gustavo yerine melo, hernanes ve coutinho'dan ikisi kadroda olabilirdi. ayrıca yine son 3 maç hariç ki 2 tanesi real madrid'e karşı idi, avrupa'nın en formda takımlarından ve la liga'nın en az gol yiyen takımı olan atletico madrid'in formda stoperi miranda da kadroya çağrılabilirdi.

    sonuç olarak; form durumuna göre değil de böyle ezbere ve isimlere takılmış bir şekilde kadro belirlersen diego costa da gider brezilya milli takımı yerine ispanya milli takımını seçer, sonra da costa'yi kötüleyip hainlikle suçladığınla kalırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın