resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 5137
    son maçlarda performansı hem sağ bekte hem sol bekte hem de 3-5-2'nin kanadında git gide artan oyuncumuz. sezon boyu bu kadar iyi oynayacağını çok sanmıyorum. 8 şubat 2014 galatasaray eskişehirspor maçında ve 2 şubat 2014 galatasaray bursaspor maçlarında gerçekten çok iyi oynadı. iyi oynadığı gibi kötü oynayacağı maçlar da olacaktır.

    http://www.rerererarara.net/...4%9Flu%2F%40magician

    inşallah artık en azından rotasyonda bulunması gereken ve birden fazla mevkide kullanılabilen bir oyuncu olduğu konusunda hemfikirizdir. emre çolak ve sabri sarıoğlu'na gidin artık gönderin şunları deyip bir yandan da yerli rotasyonu yok yea diyenlerin pişman olduğuna inanıyorum.

    yabancı sınırı bu şekilde olduğu sürece mevkisi ve yerli olması, eboue'nin çoğu lig maçında kasmaması sebebiyle takım için önemli bir oyuncu sabri. bizim için +1 kontenjan açmak çok kritik. sebebini daha önce detaylı bir şekilde anlattım. önceki entrylerimde bahsettiğim oyun planlarını iki haftadır uygulamaya başladığımızı düşünüyorum. telles'in uyum sağlamasıyla o planı iyice uygulayacağımıza inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın