• 13
    waffle'ı fazla kaçırmış bir yazardı, trollük yapayım tepki ölçeyim, ne kadar zeki olduğum ortaya çıksın dedi, beceremedi, şimdi de mağdur olmuş gidiyor. zaten mağduriyetle süslemese şaşardım gidişini.

    ülkenin kurucusu hakkında konuşmanın tabu olduğunu iddia etmiş giderken de. hayır kardeşim atatürk konuşmak tabu değil. "aynı yüzyılda yaşadık, neden atamız oluyor ki ehehe" gibi saçma bir şekilde eleştirmek tepki görmeye neden olur bu da gayet normal. çık mesela de ki "atatürk'ün spor ve sporcular hakkındaki fikirleri ve icraatleri hoşuma gitmiyor". ya da ne bileyim "atatürk'ün tarım konusunda hataları vardı" de, sırala altına sebeplerini anlat derdini. bu durumda kimisi çıkar medeni bir şekilde fikirlerini destekler/çürütmeye çalışır, kimisi de gene tepki gösterir ama tepki gösteren hatalı olur bu durumda. çünkü sen ortaya bir zeka ürünü çıkarım koyarsın, insanlar da onu yorumlar.

    peki sen ne yapıyorsun? aynı yüzyılda yaşadığım adama ata denir mi gibi bir saçmalık atıyorsun ortaya. yakın arkadaşlarına kanka diyorsun ama gerçekten bileklerinizi kesip kanları birbirine mi akıttınız ki kankardeşim diyorsun? yolda gördüğün büyüklerine abi diyorsun ama gerçekten babanla annenin çocuğu mu :( mancini'ye hocamız diyoruz bize oturup matematik mi öğretti :( muslera'ya panter diyoruz ama muslera insan ki :( hakan şükür'e kral diyoruz ama memleket cumhuriyetle yönetiliyor :( aklımda deli sorular...

    kısacası haydi kardeşim başka kapıya. kalacaksan kal, fikirlerini az içini doldurup trollük süzgecinden geçirererek yaz takip edelim izleyelim. yok gideceksen de mağdur ayağına yatma, efendi gibi bırak sözlükte yazarlığı. çünkü terbiyeyi aile yerine sokaktan öğrenen yazarlarız biz :( sana göre değiliz.

    benim belçikalı yazarıma zorla waffle yedirdiler, mağdurum, çok aptalsınız galatasaray sözlüğün yazarları, keşke ölseniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın