resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1098
    bu gün türkiye'de oynayan hiç bir oyuncunun teklifini reddetmeyeceği liverpool'un teklifini 2000'li yılların başında, avrupa'da yaldır yaldır top oynadıkları zamanlarda reddedebilmiş bir isimdir.

    dönemin başkanının vefasızca hareketlerinden nasibini alırken, çok sevdiği galatasaray'ının taraftarlarınca yuhlanarak futbolu bırakmıştır.

    işte bu gün kendisine transferler hakkında nasıl böyle konuşabilir eleştirisi yapan kesim, o gün hasan şaş gibi dünya çapında tanınan bir ismi yuhalayabilen kesimin zaman içerisindeki yansımasıdır.

    kendisi bu sezon* liderlerin şu an 7 puan gerisinde olan galatasaray'ı şampiyonluk favorisi olarak da beyan edebilmiş, bunu belirtirken benim için her zaman galatasaray favoridir de diyebilmiş bir isimdir.

    kendisinin yardımcı antrenörlük meziyetlerini, futbolu bıraktığı dönemlerdeki formsuzluğunu eleştiren isimleri anlayabilirim ancak ne kendisini dünyadaki zirve isimler arasına sokacak teklifi tepip galatasaray'da kalması üstüne yuhalanarak gönderilmesini, ne de sorumlu olmadığı transferler hakkında şampiyonluk favorisi olarak belirttiği ve taraftarı olduğu takımın transfer politikasını eleştirmesine hakaret edilmesini anlayamam. muhtemelen şampiyonluğa da kendisini eleştirenlerden daha fazla inanıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın