• 195
    halen kimileri tarafından fenerbahçe'nin cezasının kaldırılması konusunda verilen kararların doğru bulunduğu kurul.

    şimdi oturun ve sağlıklı bir şekilde düşünün. bir fenerbahçe maçında, tribünlerin topluca küfür etmemesi mümkün mü? tabi ki de hayır. hepimiz de gayet iyi biliyoruz ki bu herifler her maç bize karşı küfürlerini savuruyorlar. hatta kimi zaman lig tv denen yayıncı kuruluş sesi kısmadığı için gayet güzel duyuyoruz.

    tüm bu yedikleri bokların üzerine ceza alınca "ama biz m. kemal'in askerleriyiz demiştik!!" "hükümet bize karşı ondan ceza veriyor :(((" "ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz!!!" şeklinde son derece samimiyetsiz beyanatlarda bulunuyorlar. gerçekten tiksiniyorum ben. herifler resmen mustafa kemal gibi bir dünya liderinden, ali ismail gibi özgürlük uğruna canını vermiş bir kardeşimizden prim yapmaya çalışıyorlar ve maalesef bazı iyi niyetli galatasaray'lı renkdaşlarım da bunu yiyor göz göre göre. yapmayın etmeyin lütfen. bunlar şimdi böyle deyip haklı olduklarını sanacaklar ancak göreceksiniz kasımpaşa maçında tribünler yine bize sövmeye devam edecek. belki o zaman tekrar ceza alacaklar ve tekrar sahaları kapanacak ancak kasımpaşa gibi ciddi bir rakibe karşı olmamış olacak bu ceza.

    siz hala bunun siyasi slogan yüzünden olduğunu düşünüyorsanız belli ki bu iki yüzlü fenerliler sizi de yemişler. zira bu adamlar sınırdaydılar ve küfürlü tezahürattan ötürü sahaları 1 maçlığına kapanmıştı.

    bildiğiniz gibi önce para cezası veriliyor. sayısını bilmiyorum ama o ceza limitini doldurunca 1 maç ceza veriyorlar. (atıyorum 5'se limit, 5 defa para cezası yiyince 1 maç saha kapanıyor.)

    bakın biz deplasman maçlarında bile ceza yiyoruz. en son antep maçında yedik. arkadan bursaspor maçında da yedik. madem öyle biz de siyasi slogan atalım bundan sonra her maçta. biz de onun arkasına saklanıp cezadan yırtalım.

    böyle rezalet olmaz arkadaş. ne kupaymış amk verin gitsin ibnelere madem bu kadar hayati önem taşıyor. ayrıyetten siyasi sebeplerden olsaydı bu ceza öyle kolay kolay kalkmazdı. internetimize bile sansür getiren zihniyet fenerbahçe'nin de cezasını kaldırmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın