resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1096
    cok iyi galatasaray'li eski yetenekli futbolcu.

    hasan sas bizden biri gibidir, egrilip bukulmeyi bilmez ve gercekten iyi galatasaraylidir. bu konuda uefa kadrosundaki en galatasarayli adamdir belki de. ama soyle cok kucuk bir farki vardir kendisinin;

    polat otel'de calisan bir arkadasim hasan sas'a rastliyor bir gun. "abi ne is kadroda yok musun" hasan o hafta ya cezali ya da hafif sakatligi var galatasaray da diyarbakir deplasmanina gidiyor. bakiyor hasan ya toto yapiyor ya da iddia suan hatirlamiyorum, abi niye diyarbakir galibiyeti oynuyorsun diyor. hasan: " or.spu cocuklarinin hicbiri galatasarayli degil, hicbirinin galatasaray s.kinde degil ki, verecekler maci kesin" diyor.

    bu hikayeyi anlatan arkadasim da galatasaraylidir ve tepkisi soyleydi, goruyor musun, nasil galatasarayli adam. bir cok kisi de benzer tepkiyi verdi. benim ilk aklima gelense su oldu, "neden diyarbakir'a oynuyor?" benim elim gitmez galatasaray maglubiyetine oynayamam para kazanacak da olsam. bunun disinde eger o cemberin icindeysem ve bunu biliyorsam, bacagim kopmus olsa da o ucaga biner, takimi surekli motive etmeye calisir, o mac kazanilmasi icin gerekirse tek bacakla saha kenarinda gaz vermeye calisirim takim arkadaslarima.

    hasan gercekten guzel galatasaraylidir. ancak o da diger uefa kadrosundakiler ve teknik ekip gibi, aktif alandayken galatasaray icin herseyi yapar ama disindayken takip etmekle yetinir. disarida mesela bir ridvan'in yaptigi gibi lobicilik, bir kulis yapma isine girmez. belki o islerden anlamadigi icin bunu yapamaz. yine de yabanciya karsi bizi daha cok savunabilmesi hep istemisimdir o uefa kadrosunun.

    bir ekleme yapmaliyim. o kadroya haliyle fatih terim de katiliyor ve kendisinde de ayni sey var. cok iyi galatasarayli olabilir ancak aktif alanda degilken herhangi bir futbol taraftari gibi davraniyor. sifatsiz, basiretsiz ridvan'in futbola yon verdigi yerde kendisinin futbol tanrisi olmasi gerekirken ancak kendi fikrini beyan edebiliyor. hicbir seyin degistigi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın