resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1094
    kendisini cogu galatasaray taraftari gibi cok severim ve cerveve programinda soylediklerini samimi buldum, gulumseyerek izledim.

    ancak aciklamalarinda kendi icinde celiskiler var. oncelikle sunu belirteyim amacim hasan sas'a ya da fatih terim'e laf cakmak falan degil.

    "galatasaray'in devre arasinda yaptigi transferleri begenmedim cunku takima seviye atlatabilecek oyuncular degil" diyor. iyi tamam, kendi fikridir saygi duyarim dersin ama "takimin yas ortalamasi bir hayli yuksekti ve genclestirme operasyonuna ihtiyac vardi, ileride galatasaray'a buyuk hizmetler etmesini bekledigim genc oyuncular alindi" diye bir cumle kurabilirdi. cunku belli ki hasan sas disarda galatasarayliyim diye gezinen bir cok adamdan cok daha fazla galatasarayli. hele ki 90'li yillarda daha az paraya ragmen galatasaray'a transferi icin uzunca beklemesinden bu anlasilabilir. dedigi gibi amator ruhlu bir adam.

    elmander disindaki futbolcularin tamamini kendilerinin transfer ettiklerini soyledi. iste o zaman demezler mi sizin yaptiginiz transferler takima cok mu seviye atlatti diye.

    selcuk inan, burak yilmaz, sneijder, drogba ve hatta hamit benim icin firsat transferleridir. bir cogu yonetimin vizyonu sayesinde alinmak istenen ve hic bir teknik ekibin zaten hayir diyemeyecegi oyuncular.

    muslera, melo, eboue konusu disaridan gorundugu kadariyla tamamen kendilerinin basarisidir eyvallah. taraftarlarin da bu transferlerde cok buyuk rol oynadigini unutmamak lazim.

    ama gel gelelim hasan sas su oyunculari aciklamayaz: amrabat, chedjou, dany, cris, yigit gokoglan, sercan, mehmet batdal. (min. 25 milyon euro)
App Store'dan indirin Google Play'den alın