resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1091
    programı izledikten sonra hayret niye gerekli ilgi gösterilmedi dedim bugün girilen entrylere bakınca programı çoğu kişinin izlemediğini anlıyorum gerçekten yazık hepinize.

    bu adam dün ben 32 yaşında bakın 32 diyorum futbolu bırakmak zorunda kaldım diyor.aykut erçetine bile vefa gösteriyoruz ama bu adama gösterememişiz o dönemde.napmış başka takıma mı gitmiş usulca taraftarların küfürleri eşliğinde futbolu bırakmış.son gününde bir tane yönetici uğurlamaya bile gelmemiş lan.o ne diyor biz galatasaraya kızgın olamayız diyor.

    transferleri beğenmedim diyor açın bakın tokat maçından önce ontiveroya neler denmiş.beğenmeyebilir doğrudur ama sunucu ısrarla şampiyon kim olur diye sorduğunda her seferinde galatasaray'ın elinde dedi bu adam diğer takımları ağzına bile almadı ben eminim senden benden çok inanıyor bu adam.

    kendi yönetimlerini övse bu adam takım şampiyonluğunu teknik yönetime bağları ama bu adam her seferinde oyuncular kendilerini verirse dedi.mancini dünyanın sayılı teknik adamlarından dedi.yönetime sallamadı bu adam.az önyargılarınızı kenara bırakın ayıptır ayıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın