resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1078
    açıklamasını izledim ve şu an nasıl günah keçisi ilan edildi anlamadım hatta ben tam tersi muamele bekliyordum helal olsun mancini'nin arkasında durmuş vs diye ama yok olmuyor her gün bir kişiyi asmadan rahat edemiyoruz.

    adama sırf galatasaray şampiyonluk yarışında geride desin diye resmen 3 kere aynı soruyu sordular. ama o her seferinde her şey galatasaray'ın elinde galatasaray'da 8 futbolcu iyi oynarsa kimse elinden şampiyonluğu alamaz dedi.

    transferler hakkında görüşü akılcı. aşırı saçma bir şey demedi. evet ben de katılmıyorum görüşüne ama takıma direk etki edecek bir oyuncu gelmedi diye düşünebilir. şimdi siz kaçınız telles dışında yeni transfer yazıyorsunuz 11'lerinize? olaya bu açıdan bakmıştır ve ne art niyet ne kıskançlık taşımaktadır. kaçırdığı nokta kadronun kulübeyle birlikte kalitesinin artmasıdır ama bunu kaçırması niye art niyetli olduğu anlamına gelsin?

    zaten değerlerimize bok atmaya çok meraklıyız. birine siyaset yapıyor diyoruz, birine kıskanç diyoruz, birine cemaatçi diyoruz. ve ne kadar şanslı olduğumuzu unutuyoruz. sizi bilmem ama çocuklarınız bu adamların attığı golleri izleyip keşke o zaman yaşasaydım bee diyecek benim metin oktay'a dediğim gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın