resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1076
    "galatasaray'ın devre arası transferlerini telles hariç beğenmedim, galatasaray'ı ileri taşıyacak oyuncular değil." şeklinde ifadesi olmuş. haklılık payı kısa vade için var olabilir, hatta telles bile kısa vadede başarısız olabilir. bir şey demiyorum.

    işte bu noktada mancini'nin farkı ortaya çıkıyor. gençlere yatırım yapmaktan korkmuyor. aslında korkmuyor değil de güveniyor, inanıyor diyelim. takımda rotasyon için önemli görüyor. geleceğe de önem veriyor, çünkü futbolda gelecek çok önemli... mancini'nin o genç kadrosu dün tokat'ta canavar gibi top oynadı. istekli çocuklar hepsi de... bu çocuklar kendilerine güvenilmeyi hakediyorlar.
    hasan şaş'ın teknik heyette olduğu dönemde 10 küsür milyon euroya transfer edilen bruma ile mancini döneminde 2 milyon euroya transfer edilen lucas arasında dağlar kadar fark var mıdır? bence yoktur. fiyat olarak birisi diğerinin 5 katı. genç yetenek keşfediyorsan ucuz bir bonservisle alabilmen lazım. bruma'yı kendileri almışsa, beğenerek almışlardır. bruma'yı beğenip, lucas'a olmamış demek bence samimiyetsizliktir. bu da benim görüşüm.

    hasan iyi galatasaraylıdır, sosyal görüşü de bana yakındır. kendisini severim ama yorumlarında sanki özgür değil de, fatih hoca'dan etkilenmiş gibi. ki normaldir, uzun yıllar onunla çalıştı, baba-oğul gibi olabilirler sonuç olarak.

    hadi fesatlığa gerek yok diyelim. hasan da lazım bize, umarım hasan bilincindedir bunun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın