resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1070
    #1413228 nolu entrye göre asılıp kesilen galatasaraylı.

    5 paragraf var bu entryde ve nedense gidilip tek bir cümlesi içerisinde saldırı başlamış.
    isimlere bakınca şaşırmıyorum gerçi.
    kötü bir şey demiş mi? sanmıyorum. şuan sözlüğü açıp baksanız yeni transferleri beğenmeyen yazarlar var. bunlardan biri benim mesela. salih dursun'u beğenmedim. onun dışında veysel'i, lucas'ı, telles'i çok beğendim. burdisso, hajraoviç, umut gündoğan hala daha benim için kapalı kutu. bunu söyleyince galatasaray düşmanı mı oluyorum? hayır.
    hasan şaş herkes gibi düşüncelerini belirtmiş, mancini'ye güvenilmesi gerektiğini söylemiş. amrabat konusuna açıklık getirmiş. arada kötü transferler olmasına rağmen elmander hariç hepsini biz aldık demiş. kötü niyetli olsa şunu alın dedik almadılar, bunu almayın dedik aldılar derdi. yani manipüle ederdi.

    insanlar neden okuduklarını anladıkları gibi yazmıyorlar?. sırf bir insanı kötü göstermek için anladıkları gibi değil manipüle etmek için yazmalarına üzülüyorum.

    edit: saygısızlık yapmamak istiyorum ama karşımızda yaşıyla orantısız konuşan insanlar var. güldüğünüz yerlerle düşünmemeyi öğrenmemişsiniz daha.
    hasan şaş "biz" demiş. tek adam göstermemiş. bu biz içerisinde kulüpte transferle alakalı herkes var demek ki. scout ekibinden başkana kadar. bilemeyiz. bilemeyiz diyorum çünkü başkan hep "ben karışmıyorum" diyor. en yakın zamanda bunları çiçeklere böceklere anlatmak istiyorum. en azından karşımda "anlayabilen" bir canlı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın