resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 5111
    sevmediğim, sevemediğim ama sırf söylenenlere rağmen kendisine saygı duyduğum oyuncudur.

    ama ben bu adamı galatasaray forması altında görünce ve hele hele o kaptanlık pazubandını taktığını görünce sindiremiyorum. bir kere yetenek olarak yedeğe koymayı bile düşüneceğim topçu. yıllardır sırf altyapıdan çıktı diye, üçlü çektirdi diye, fener'e edilen küfürlerde elini kalbine götürdü diye, her fırsatta galatasaraylılığıyla ilgili konuştu diye ekmek yedi bu kulüpten ve tribünden. ağzına sıçtığımız mustafa sarp her programda demiyor muydu; "ben galatasaraylıyım." diye? altyapıdan çıkmaması mı suçtu ? ne farkı var sabri'nin? ikisi de yeteneksizlik abidesi. sabri'nin ben galatasaray'ı öyle yürekten sevdiğine inanmıyorum. sevse beni yollayın ya da kulüpte kalıyım ama bana forma falan vermeyin ayıp oluyor bu taraftara, ben iyi futbolcu değilim, florya'da falan görev yapayım derdi.

    konya maçında http://www.youtube.com/watch?v=kuUqEFPJihg şu pası gol olsun o kadar çok istedim ki. keşke girseydi dedim defalarca. keşke girseydi de bazıları daha net anlasaydı. yeteneksizliği geçtim abi hiç mi düşünmüyorsun, kafan basmıyor. topu alıyor ve 3 saniye ayağında tutuyor. bu süre içinde pas verebileceği iki defans oyuncusu müsaitken topu geveleyip kaleye atan bir adam. topu taça at be hiç bir şey yapamıyorsan. sadece şu 6-7 saniyelik görüntü yeter.

    kaptanlık olayı ise tam bir drama. kaptanlık bu kadar kolay verilmemeli herkese. altyapıdan çıktı, kulüpte uzun süredir var diye verilecek bir şey değil kaptanlık. en azından galatasaray kaptanlığı.

    neyse daha imzalanmadı sözleşme falan da bir umut sene sonu gider diye bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın