resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 389
    üzerindeki baskı yaptığı açıklamalara yansımış olan, fenerbahçe'lilerin ordinaryus ilan ettiği, hatta kendisini de ordinaryus falan sanan hoca.

    balonu yavaş yavaş sönmeye başlayan hoca.

    1 şubat 2014 eskişehirspor fenerbahçe maçının 2. yarısında daha fazla pozisyona giren taraf olduklarını iddia etmiş zat.

    ısrarla büyük konuşmaya devam eden ve oynadıkları rezil futbola rağmen "daha 15 maç var. şampiyon olacağız!" "birinci zaten belli diğerleri ikincilik için yarışsın!" gibi iddialı cümleler kurmaya devam eden fenerli antrenör.

    sanırım böyle ilginç, gerçeği göstermeyen ve iddialı açıklamalarıyla takımın oynadığı rezil futbolu ört bas edip fenerbahçe taraftarını kandırabileceğini düşünen über insan.

    halbuki içinde bulunduğu camianın mazisini şöyle bir incelese hata yaptığını görür. bu camiada kim büyük konuştuysa verilen sözler gerçekleşmedi. mesela aziz beyin 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü falan vardı bilmem hatırlar mısınız. bir de cristian baroni'leri var ki ona yorum yapmaya zaten gerek yok. adam göt olma abidesi resmen. sonra volkan'ın 2012-2013 sezonunda "3 kupayı da alacağız!!" demesi üzerine önce lige havlu atıp ardından da uefa'ya el sallayıp 3'ün 1'ine mecbur kaldığını da gayet iyi biliyoruz.

    demem o ki, umarım böyle büyük konuşmaya devam eder. en güzel cevabı biz yine sahada veririz.

    bir de şunu eklemeden edemeyeceğim. büyük konuşma dediğin adnan polat'ın yaptığı gibi olur. şampiyon olacağız dersin ve 20:45'te heryer sarı kırmızıya boyanmış olur. ardından "ne dediysek o" denebilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın