• 7658
    elde ettiği reklam gelirlerinden kulübe para vermediği için korsan sözlüktür. ota boka gs armasını kullanmış korsan ürün bu diyen yazarlar burada yazmaktan yine de vazgeçmiyor ama.

    örneğin şu sayfayı https://www.facebook.com/MBStreetwear korsanlıkla suçlayıp, hunharca eleştirenler bu eleştirileri gs armasını ve ismini kullanıp kazanç elde eden sözlük üzerinden yapıyorlar.

    ne alakası var diyosanız kazanılan paranın küçüklüğü büyüklüğü mü belirliyor korsan olmasını. cevabınız hayır sözlüğün kulüp tarafından açılmış muadili yok diyorsanız aha bu ürünün de kulüp tarafından çıkartılmış muadili yok. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/...3921_750280481_n.jpg

    hala ısrar edip devam ettirirseniz. bu olmasa da gs kıyafetleri satan storelar var diyorsanız sizi kulübün resmi twitter adresine alalım. görüşlerinizi onu kullanarak paylaşın. yada en temizinden facebook sayfası var. https://tr-tr.facebook.com/Galatasaray. bu sözlük sizin kriterlerinize göre korsan arkadaşlar sizin prensipleriniz var burada durarak elitliğinize toz konduruyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın