• 66
    californication iyi bir yazar ve iyi bir baba olan hank moody'nin çalkantılı ve komik hayatı, on numara bir dizi, devamlı +18 görüntüler görmek istemeyenler izlememeli diye düşünüyorum.

    shameless f.cking gallaghers hayata tutunmalarını anlatıyor, varoş bir semtin varoş bir ailesi babaları frank gallagher dünya s.kme minare g.tüme kafasında, alkol sorunları olan ve kendisi için yaşayan biri, ailenin başına açtığı pislikleri ve ailenin günü kurtarma adına yaptıklarını anlatıyor. dizi bir sanat değil belki ama bu dizi bir sanat.

    mad men amerika'da reklamın altın çağını anlatıyor. ana karakter donald draper'ın parıltılı ve bir o kadar yalnız hayatı ve reklam sektörünü anlatıyor.

    game of thrones bilmeyen yoktur herhalde taht oyunları, bir krallığa bağlı dokuz aile vardır. tahta geçmek için entrikalar oyunlar, savaşlar çıkarırlar. kısacası bu kategoride en iyisi game of thrones'tur.

    how ı met your mother çerez diye tabir ettiğimiz 20 dakikalık zaman geçirebileceğimiz eğlenceli bir dizi. ted mosby'nin çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştığını anlattığı 9. sezonda annelerini daha yeni gördüğümüz dizi. ilk sezonları çok iyi ve çok akıcı bir şekilde geçmesine rağmen 9 sezon olunca bir yerden sonra tekrara ve konu bulamamaya kadar gidiyor. o zaman neden hala izledin diye soran olursa 9 sezon 3,4 yılımı verdiğim bu dizi bir zaman sonra alışkanlık, zorunluluk haline geliyor.

    chuck sıradan bir bilgisayar satıcısıyken, cia'in yaptığı bir program beynine giriyor ve artık cia'in adamı oluyor. olaylar gelişiyor. komik ve çerez diye tabir ettiğimiz eğlenceli bir dizi.

    breaking bad dünya'nın en iyi dizisi diye tabir edilen breaking bad benim için de öyle. kanser olduğunu öğrenen walter white'ın ailesinin ondan sonra da geçimini sağlaması için uyuşturucu dünyasına girmesi ve olayların gelişmesi. bağımlılık yapar. karakterler çok iyi anlatılmıştır. artık siz de o aileden olabilirsiniz dikkat edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın