• 51
    (bkz: oz) şu ana kadar izlediğim en iyi dizidir. içinde baş rolü oynayan bir karakter değil 1001 tane farklı karakter vardır. izlerken kurgu ile gerçeklik algılarınız karışabilir. baştan uyarayım.

    (bkz: sherlock) en iyi sherlock holmes uyarlaması.

    (bkz: game of thrones) aktif olarak kült olacağına kesin gözüyle bakmayan insanın neredeyse sıfır olduğu dizi.

    (bkz: friends) hiç how i met your mother'a bulaşmadan bunu izlemenizi öneririm. ben bunu izlemeden how i met your mother'ı izledim ama hımym izlerken ne kadar zaman kaybettiğimin farkına friends izlerken farkına vardım.

    (bkz: black books) ingiliz komedi dizisi. hepi topu tanesi yirmiş dakikadan on sekiz bölüm sürüyor.

    (bkz: house m.d.) tam olarak hiç izlemedim ama gerek kardeşim izlerken onunla izlemem olsun gerek 4. sezonun son iki bölümünü indirip izlemem olsun şahane dizidir. sherlock holmes uyarlaması bir doktor baş karakterdir.

    (bkz: leyla ile mecnun) 1. sezonunu defalarca baştan izlediğim efsane. 3. sezondan sonra sıktı beni bıraktım ama 1. sezonu anlatmaya kelime bulamıyorum.

    (bkz: spartacus) açıkçası konusu güzel ama kaslı adam bulmak için oyunculuktan feda edilmiş gibi geldi. diziyi izlemek yerine kubrick'in filmini izlemenizi öneririm.

    (bkz: ikinci bahar) bu da efsane türk dizilerinden biridir. bugünlerde moviemax türk'te yayınlanıyor. ailecek izliyoruz.

    şimdilik söylemek istediklerim bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın