resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1224
    sampiyonlar ligi finaliyle, alelade bir epl macinin karsilastirildigini gormemizi saglayan teknik direktor.

    mourinho'nun futbol anlayisini benimkiyle ortustugunu soyleyemem ancak yaptigi soylem uzerinden elestrilmesini de haksizlik olarak goruyorum.

    sampiyonlar ligi finalinde ceza sahasina otobusu de treni de park edebilirsiniz cunku beraberlik sayesinde kupa kaldirip istediginizi elde edebilirsiniz ya da direkt rakibiniz olan bir takimdan deplasmanda alacaginiz beraberlik size lig sampiyonlugunda onemli bir hamle olarak geri donebilir. ancak alelade bir lig macinda bahsediliyor. bu futbol anlayisiyla 1 puan cebinize koysaniz da uzun vadede kume dusmeniz kacinilmazdir.

    ayrica mourinho cl finalinde savunmayi 5 stoper toplam 9 savunmaciyla yaptirmadi, hucumcu oyuncularindan faydalandi. topun surekli arkasina gecerek basardi bunu, top oynamayi reddedip baskiyi direkt karsindakine birakmak baska bir sey.

    biz de bazen yakinmiyor muyuz, anadolu takimlari bize karsi kasapliktan ote bir sey yapmiyor, asiri savunmayla futbolu katledip bir sonraki maca ise 5 gol yiyorlar diye. halbuki orta sira takimindan puan cikarsa ligde kalacak belki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın