resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 3552
    top kendisine gelmeden ne yapacağına karar vermeyi öğrendiği takdirde futbolcu olur. aksi takdirde sezonda bir iki maç oynayıp aydın yılmaz gibi hem kendini hem de taraftarı kandırıp umutlandırır.
    ben hala mental ve kişilik olarak ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum. kendisini övenleri değil yerden yere vuranları dinlemesi lazım. zira henüz övgüye değer bir şey yapmadı.

    iyi bir orta saha oyuncusu top kendisine gelmeden topu ayağından nasıl çıkaracak, kime atacak, ya da atmayıp çalım mı atacak, dikine mi gidecek yana mı gidecek, uzun mu vuracak bilen oyuncudur. çabuk karar vermeli ve uygulamalı ve basit oynamalıdır.

    önünde basit ve tek oynamanın üstadı sneijder varken modeli farklı yerde aramamalı. tekniği iyi, çabukluğu kıvraklığı var, beli iyi dönüyor, topla dirpling yapabiliyor, dikine çalım atıyor ancak karar verme ve basit oynamayı öğrenemediği sürece üst düzey oyuncu olamaz.

    ben emre oynadığı zaman sadece bu kritere bakıyorum. bunu istikrarlı bir şekilde yapmaya başlarsa o zaman tamam diyeceğim
App Store'dan indirin Google Play'den alın