resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 3542
    daha önce de yazdım tekrar yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim. kanatta oynatılmadığı sürece her daim umutlu olduğum aslan parçası. kendisi neler yapabileceğini genç yaş kategorilerinde gösterdi. onu o zamanlar izlemiş olanların umudu keseceğini sanmıyorum. hele ki böyle bir yerli kıtlığında...

    çok savruk oynuyordu son 2-3 maçta ve özellikle 29 ocak 2014 galatasaray elazığspor maçında çok bilinçli, sakin ve bunun yanında mücadeleci oynadı. gayet iyi performanslar sergiledi.

    çalım yeteneği var fakat olanı kullanamıyor. mental zaafları bunu engelliyor. pas yeteneği var fakat mental zaafları bunu engelliyor. şut yeteneği var fakat mental zaafları bunu engelliyor. bence söylenenin aksine sorun fiziksel yetersizlik değil. adama mesela basan yok ikili mücadelede değil pası atamıyor veya fiziksel temas yok çalım atamıyor. bunların fiziksel özelliklerle bir alakası yok. fizik olarak yeterli değil kabul fakat iyi oynayamamasının sebebi bu değil. en azından 1. sebebi bu değil.

    bakın çok iyi bir çalımcı olsanız bile ne zaman çalıma gireceğinizi ve ne şekilde çalım atacağınızı bilmek ve doğru karar vermek zorundasınız. bunun örnekleri çok dünyada, dolu... hatta bazen çalımı atsanız bile çalım atmak zararlı oluyor oyun daha da sıkışıyor. çalım atarak daha kapalı bölgeye gidiyor oyuncu. emre'de de bu benzer. top ayağına yapışıyor doğru zamanda çalım atmaya karar verirse çok rahat adam geçebiliyor dar alanda bile. pas yeteneği de keza öyle. çok güzel paslar atabiliyor fakat servet çetin'in bile atabileceği pasları hatalı attığı oluyor. şutları da aynen öyle. ne zaman vuracağına doğru karar verebiliyor. vücudu dengesizken şut çekiyor veya şut çekmesi gerekirken yanlış pas veriyor oyun sıkışıyor. son 2-3 maçtaki gibi tercihleri doğru yaptığında direk öne çıkıyor. ben bu tabiri pek kullanmam biraz geçiştirme tabir gibi görürüm fakat gerçekten emre'nin kumaşı çok iyi.

    eleştirilmesi doğal. eleştiriyi hak etti, ediyor da fakat kaybedilmesi yerin dibine sokulması büyük hata. şu mental sorunları biraz olsun aşsın zaten özgüveni de yerine gelince gerçekten çok faydalı bir oyuncu olacak.

    amrabat gibi çakma yetenek menajer yeteneği medya yeteneği değil emre. bunları gerçekten yapabilir. şu son 3-4 maçta biraz iyi oynadı diye hemen göklere çıkarmak da yanlış. gelişme var, daha iyi şu an. çok daha iyi olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın