resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 605
    nasıl bir önyargı yarattıysa taraftarlar nazarında, yeni görevinde şimdiden başarısız olacağı ima edilmiş. ama gözardı ettikleri bir şey var. bülent tulun almanya altyapı proje koordinatörü olarak atandı.

    medya baskısının olduğu, şikenin yapıldığı, mafyalaşmış grupların kulüplerde ve federasyonda görevlendirildiği, haksızlıklara sesini çıkarmayan, parayla satın alınabilen gazetecilerin olduğu, taraftarların sonuç odaklı takımlarını eleştirdiği, 2-3 maç kötü oynadı mı takımını yerden yere vuran kitlelerin kümeleştiği, bırakın futbolu herhangi bir sektörün, branşın gelişmesinin adam kayırma ve ahbap çavuş ilişkisiyle sağlanabildiği bir ülke olan türkiye'ye değil;
    açık düşünen bireylerin yaşadığı, empati kurabilen insanların olduğu, son yıllarda dünya futboluna yeni yıldızlar kazandırmış, demokrasinin, ilericiliğin, bilimin önemsendiği, avrupa ve dünya futbolunun lokomotifi olan bir lige sahip olmasıyla birlikte bu ligde üst düzey yıldızları da bünyesinde barındıran, gelişimi destekleyici şekilde politikalar izleyen, insan haklarının önemsendiği, hakkın ve adaletin gözetildiği bir yere yani, almanya'ya atandı...

    bu projenin başarısızlıkla sonuçlanmasını isteyen bir sürü kişi ve kuruluş varken ülkemizde, bir de kendi camiasından bu şekilde negatif görüşlerin kendisine yöneltilmesi galatasaray'a büyük haksızlık ve ihanet olacaktır.

    umarım bu projeyle nuri şahin gibi, mesut özil gibi, ömer toprak gibi, ilkay gündoğan gibi, hakan çalhanoğlu gibi yıldız isimler almanya'ya kaptırılmadan galatasaray bünyesine ve türk milli takımına genç yaşta kazandırılmış olur. böylece biz neden altyapıdan yıldız çıkartamıyoruz sorusu da cevabını bulur.

    bu uğurda bülent tulun'a ve orada görev alacak tüm ekibe yürekten başarılar diliyorum.

    galatasarayı gururlandırın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın