• 496
    2013-2014 sezonu 18. hafta itibariyle ligin en az gol yiyen defansıdır. rakipler her maç gol yemelerine rağmen maçı çevirebilirken, gol yiyince bütün umutları dağılan, gol yemediğinde de golsüz berabere kalan takımda pozisyona girme yoksunu girdiğini de kaçıran hücumculardan ne ara sıra gelip de bu kadar yerin dibine sokulabildi anlamadığım defanstır. yahu 1 gol yiyince kaç dakika olursa olsun, yine puan kaybettik diye hayıflanmamızın sebebi savunmacılar mı yoksa gol atamayacağımıza inanmış olmamız mı?

    hücumcuların adı klas diye, kazanılmayan her maç ihale savunmaya kesiliyor ben de bunu anlamıyorum. ki bikaç maçı da muslera yok diye altyapıdan kaleciyle oynadık onu da unutmamak lazım yine de en az gol yiyen biziz. savunmanın gözle görülür tek büyük problemi duran toplar ki onları da her takım iyi atamaz, biz de atamıyouz artık aşırı bi gol yeme oranımız yok. bir de gol katkısı düşük stoperlerin ama zaten kornerlerde ön direği yalama yapmış takımda hücumcuların da duran toptan pek gol attığı söylenemez. ortayı açan da mı savunmacı? takım tokatspor'a gol atamıyordu neredeyse, ligde desen her deplasmandan 1 puan alabiliyosak o 1 puanı savunma ve muslera kazandırıyor, 2 puanı ise kaçırdıkları gollerle hücumcular kaybettiriyor. trabzon maçında forvetler kamyonla gol kaçırırken muslera uzayıp da golü çıkarmasaydı yine savunma savunma diye çığıracaktın. deplasmanda ise buldun mu atıcaksın, arkanda duran ateşleyen taraftar yok çünkü deplasmanda o fırsat bi daha gelmez, gol kaçırınca motive etmek için tezahürat yapmazlar sana, buldun mu atıcaksın ki rakip taraftar sussun, rakip takım sinsin.

    kağıt üstünde baksan, şampiyonlar ligi gol krallığına koşmuş adam ve efsane drogba arkalarında dünyanın en iyi 5 milli takımından birisinin 10 numarası sneijder, onların arkasında ise yine bence dünyanın en iyi ön liberolarından melo ve türkiye'nin en iyi futbolcusu selçuk var ama nafile.

    selçuk formsuz, sneijder formsuz, burak formsuz uyumsuz, drogba bitik ama yine savunma kötü savunma sıkıntılı diyoruz. bu takımın çok değil 2 gol attığı kaç maçta puan kaybettik biz? 18 haftada sadece 28 gol atabilmiş takımın hesabını da mı savunmacılar verecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın