• 179
    mancini'nin ayilip bayildigi icin degil, mecburiyetten oynatmaya calistigi sistem.
    adam kadrodaki oyuncu profiline gore bir sistem yapmaya calisiyor, kanatta ikiser cizgi oyuncusu kullanabilse eminim 4lu defans onu 2 kanatla oynatirdi ancak elindeki malzemeyle yemek yapmaya calisan adama sen neden kuru fasulye pilav yapiyorsun biz chateaubriand istiyoruz dersen haksizlik edersin. ayrica guzel yapildiginda kuru fasulye pilavi gerekirse chateaubriand'a bile tercih ederim ben o ayri.

    bruma, aydin, amrabat'in hepsini sahaya surup kupa maclarinda ikiser cizgi oyunculu strateji de denedi mancini, ancak bruma ve aydin sakatlaninca e hali hazirda izet'e henuz lisans alinamadi, alinsa da kanatlari amrabat ve izetle oynayacagini sanmiyorum ki hicbir taraftar da istemez eminim.

    burada deplasman icin belki formasyon degisikligi yapabilir. asimetrik bir 4-2-3-1 ya da 3-1-3-3 deneyebilir. eminim mancini bizden daha fazla kafa patlatiyordur. sorun biraz sabirli olmakta cunku takimin sorunu sistemsel degil, bireysel. hangi formasyon olursa olsun bu sekilde bireysel skntilarla basarili olmamiz zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın