• 18191
    rosell'in kararına tamamiyle saygı duyuyorum. biz sadece işin bir şeyler yapabileceğimiz sportif kısmına odaklanabiliriz. içinde bulunduğumuz durum tabii ki hoş değil ama, hep birlikte kenetlenmeliyiz. haberler iyi değil ama tüm haberleri takımdan uzak tutmaya çalışıyorum. takım sahip olduğu ruhu elinde tutmak zorunda. yapabileceğimiz tek şey sahada efor sarfetmek.

    istifasını açıklamadan önce rosell'l konuştuk. bana bir şey açıklamak zorunda değildi. her zaman için bana inandığını gösterdi. onla daha uzun zaman çalışmak isterim ama olmadı. bulunduğum pozisyonda bir hafta öncekinden daha zayıf olduğumu düşünmüyorum.

    bu olayın neymar'ın saha içindeki performansını etkileyeceğini düşünmüyorum. eskiden nasılsa şimdi de öyle. kendisi ve babası kulübün itibarını düzeltmek için biraz daha krediyi hakediyor.

    takım olarak üzerimizde öncekinden fazla baskı yok. şu an için soyunma odasında her şey iyi gözüküyor. oyuncular bu olaydan sonra tabii ki üzüldüler ama bu saatten sonra her şeyi geride bırakmanın tek yolunun sahada iyi bir performans göstermek olduğunu biliyorlar.

    gerardo martino
App Store'dan indirin Google Play'den alın