• 36
    sanıyorum ki şike sürecinin cumhuriyetin sözde yılmaz bekçisi fenerbahçe ve en büyük atatürkçü aziz yıldırım'ı bitirmek için kurgulanmış bir tezgah olduğunu düşünen ve bu yüzden aziz yıldırım'ı her şeye rağmen hükumete kafa tutan bir muhalif olarak gören bir galatasaray taraftarıdır.

    üzülerek söylemeliyim ki potansiyel olarak babamdır...

    herkes istediğini söylemekte özgür fakat içeriden bildiriyorum, bunu yapan belki bir kişi ama yapma potansiyeli olan çok daha fazla galatasaraylı var. bu bakış açısında göre ergenekon desen kumpas, şike desen o da kumpas çünkü hükumetin amacı bu cumhuriyetçi sesleri susturmak, o zaman yaşasın aziz yıldırım! zaten en çelişkili durum da bu, tarafı olduğum kesim ergenekonu kumpas olarak görüyor, peki, meyilli olduğum taraf gereği benim de gönlümden öyle geçiyor ama bildiğim kadarıyla aynı tornadan karara bağlanmış olmasına karşı şike mevzusunu bir türlü kumpas olarak göremiyorum, göremem de zaten. bana göre hava hoş da aziz yıldırım'ı karşılamaya giden türde galatasaraylı tiplerle çatışıyoruz haliyle yüz yüze bakınca. fikirler örtüşmüyor. onlar bana aziz yıldırım'ı "tamam fenerli ama adam cumhuriyete sahip çıkıyor, atatürkçü, o yüzden kendisine ergenekon gibi şike kumpası kuruldu" diyorlar, düşünün bak galatasaray taraftarı bunlar! ben de onlara "hadi lan ergenekon başka şike başka adamlar şikeci işte her şey ortada, ergenekonu ise bilemem" diyorum çünkü gerçekten bilemem yani tam bir bilgi olmadan fikir sahibi gibi bir şey durumundayım ama şikeden eminim çünkü ilgi alanıma giriyor:)

    bu yazdıklarımda siyaset yoktur, sadece samimi bir hktwoo ve de etrafımda bulunan türde insanların portresini çizdim. çarpıklıklar olabilir, yanlışlar olabilir, ama içimden geldiği gibi yazdım. eğer düzeltilmesi icap eden şeyler varsa fikirlere her zaman açığım, mesaj atabilirsiniz, seve seve düzeltirim çünkü benim de hala sorguladığım şeyler. eğer galatasaray sözlük bir aile ise, ben de samimiyetimize güvenerek bunları kaleme aldım çünkü siyaset soslu gibi olsa da aslında siyasetle ilgili değil çünkü asıl mesele bu iki farklı bakış açısına sahip ve sayıları hiç de az olmayan galatasaray taraftarları ve de şahsi olarak benim fikirsel düzlemde arada kalmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın