• 187
    başkan vekili yrd. doç. dr. murat balcı'dır.
    kendisi her yerde karşımıza çıkan göksel gümüşdağ'ın avukatıdır.

    http://blog.radikal.com.tr/...dalet-cikar-mi-35302

    --- alıntı ---

    asıl iddialar ise başkan vekilliğine seçilen yrd. doç. dr. murat balcı üzerine yoğunlaşıyor. murat balcı tahkim kurulunda göreve başlamadan önce şike davası sanıklarından ve ibb spor kulübü başkanı göksel gümüşdağın 16.ağır ceza mahkemesindeki vekilidir. tahkim kuruluna seçilir seçilmez de vekillikten istifa ederek yanında çalışan ama bağımsız vergi levhasına sahip cansu şahin'e göksel gümüşdağ tarafından vekalet verilerek duruşmalara girmiştir. 16.ağır ceza mahkemesi göksel gümüşdağ hakkında beraat kararı vermesinden sonra tff tahkim kurulundan da beraat kararı çıktı. dolayısıyla murat balcı mahkemede sanığın vekili tff tahkiminde ise hakkında karar veren kişi konumunda. hem murat balcı hem de cansu şahin'in eski adresleri nuhkuyusu cad. no:215/3 bağlarbaşı üsküdar'dır. her ne hikmetse yeni adresleri de koşuyolu caddesi no:152/2 kadıköy'dür. yani bariz bir şekilde cansu şahin murat balcı'ya bağımlı çalışmakta ve de adresleri de aynıdır. bu durum halen daha devam etmektedir.

    fenerbahçe ile trabzonspor arasında oynanan maç esnasında emre belözoğlu ve didier zokora arasında yaşanan ırkçılık ile ilgili sözler tff tahkim kurulu tarafından ırkçılık olarak değerlendirilmemişti. televizyonlardan görüntüleri izleyen herkesin o meşhur ırkçı küfürü görmesine rağmen tahkim kurulunun defalarca izleyip görmemesine şaşırmamak lazım.

    bilindiği gibi trabzonspor ve futbolcu zokora tarafından olay mahkemeye taşınmıştı. geçen hafta sebep göstererek mahkemeye gelmeyen emre'nin müdafii olarak cansu şahin duruşmaya katıldı. ayrıca belirtmeme gerek yok ama, murat balcı, ibb spor başkanı ve isfalt genel müdürü olan çağatay kalkancı'nın da avukatlığını yapmaktadır. vekaleti muhtemelen ya cansu şahin ya da ümit duman üzerinedir. ilgilenler baro levhası'ndan adresler tespit edebilir.

    --- alıntı ---

    aynı zamanda doğuş grubuna ait üniversitede öğretim görevlisidir.

    http://www.dogus.edu.tr/...acak_dersler2013.pdf
App Store'dan indirin Google Play'den alın