resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 490
    hayata bakışı kişinin galatasaray'a kattıkları olan insanların anlamayacağı karakterde bir insandır. türkiye'de futbol camiasındaki açık ara en karakterli en dürüst en sözüne sadık en açıksözlü insandır. hiç bir zaman kimseye yanlış yapmaz, birinin yüzüne söylemeyeceği lafı arkasından söylemez. dönek bir insan değildir, lafının arkasında durur.

    biz insanlara galatasaray penceresinden bakmayız, insan penceresinden bakarız.

    ha bizim hayattaki önceliğimiz galatasaray değildir, erdem, şeref, dürüstlük gibi felsefelerimiz vardır. bu yüzden galatasaray eğer şike yapmış olsaydı biz hemen şike yapanları aforoz ederdik, ligden düşürülmek isterdik, ama hayattaki önceliği insanları değerlendirirken galatasaray için ne yaptıya bakan insanlar şuan fenerbahçe'nin yaptığını yapar. rte galatasaray'ı düşürmemek için bu kadar çalışsa ona tapar.

    kim ne derse desin, isterseniz ölene kadar oflayın şenol güneş futbol camiasındaki en karakterli adamdır, karakterini terim ile karşılaştıramazsın bile. biz insanları takdir etmek için galatasaray'a ne yaptığına bakmayız, karakterine bakarız. kendi rakibimizinde şerefli olmasını isteriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın