• 100
    oynadığımız sisteme bak, 3-5-2 !

    galatasaray ne oynamaz deseler ilk yazılacak sistemdir 3-5-2 ! hangi kanat adamların bindirecek geri dönecek senin ?! bırak galatasaray kadrosunu, dünyada bunu yapabilecek kanat oyuncuları kaç tane ?!

    böyle deneme olmaz, bu asla ve asla deneme falan değil hiç kendimizi kandırmayalım ! deneme nasıl yapılır bir sorun kendinize, cevap bellidir.maçta skor üstünlüğünü ele geçirir, kendi oyununu kabullendirirsin, geride tolere edebileceğin bir süre varsa oyuncu da denersin, varyasyon da.

    körün gözüne sokar gibi işler oluyor ama dur diyen yok ! melo pitbull olmayı bıraktı, kuduz gibi saldırıyor, bir hırçınlık ki sorma.her an karta müsait !

    riera desen iki maçtır kasten atmadığı tekme, yapılmadık saçmalık bırakmadı ! yahu adı profesyonel olanlar lafım size ! riera'yı göndermek istiyorsun ama durmadan resmi maçlarda oynatıyorsun.adamın sözleşmesinde 25 resmi maçta oynarsa sözleşmesi 1 sene uzar maddesi varmış, bu neyin kafası ?!

    arkadaş ben galatasaray aşığı, futbol seyircisi olarak bunları görebiliyorsam paralı çalışan profesyonellerin daha ne hünerleri olması gerekir bir düşünün !
App Store'dan indirin Google Play'den alın