• 18113
    "öncelikle kendi seyircimiz önünde maccabi electra ve lokomotiv kuban karşısında çok şanssız iki maç kaybettik. bu takımlar, bizim grupta ilk 4 hedefimizdeki rakiplerimizdi. her maçın tabii ki kendisine göre hikayesi var ama sonuç olarak henüz galibiyetimiz yok"

    "elimizde çok değerli bir teknik ekip ve iyi bir oyuncu grubu var. thy avrupa ligi'nde türbülansa girdiğimizi düşünüyorum. bu uçağı hedefine ulaştırmayı daha önce başarmış ve yine bu hedefe ulaştırabilecek bir ekiple beraberiz. thy avrupa ligi'nde gruptan çıkma iddiamız sürüyor. kalan 11 maçın sonunda galatasaray liv hospital'ın grupta ilk 4 içinde olacağına inanıyorum"

    b.münih için, "iki takım da birbirini iyi tanıyor. bir deplasman maçı gibi olmayacaktır. seyirci avantajının bizde olacağını düşünüyorum. son maçımızda grupta sıralama belli olmuştu ve sakatlarımız vardı. fakat yarınki karşılaşmanın bizim adımıza bir başlangıç olacağını düşünüyoruz"

    "şimdi biz bütün camia olarak, kulübümüz, teknik ekibimiz ve taraftarımız bir araya gelerek, aynı hedefler doğrultusunda yürüyeceğiz. kendi ailemiz içinde her türlü sorunu çözebilecek uzlaşımcı bir yapıya sahibiz. ufukta da bu konuyla ilgili bir sıkıntı görmüyorum"

    murat özyer
App Store'dan indirin Google Play'den alın