• 40
    neden benim yazmamla birlikte 48 entry girildigini anlayamadigim, balon bir transfer dedikodusudur. hürriyet'in yazdigi diyalog'un öyle gecmediginden adim gibi eminim, ki hadi gecti, bu tarz muhabbetlerin bu kadar sansasyonel bir habermis gibi sunulmasi, su futbolsuz zamanda, medya'nin ilgi bulmak icin yaptigi sacma haberlerden öteye gitmez.

    nitekim, hic dikkatimi cekmeyen bu konu ile ilgili arda'nin cevabi da bugün ayni gazete tarafindan yayinlanmis, ki böyle bir soru sorulmus mu arda'ya, böyle bir cevap vermis mi, belli degil, cünkü hürriyet gectigimiz aylarda kavgaci yaptigi arda'nin (bkz: yine arda yine olay) bu "flas" cevabina dair hicbir kaynak vermiyor yine elbette.

    su transfer sezonu esnasinda böyle her sacmaliga baliklama atlamayalim lütfen. daha 2 yaz önce podolski %90 galatasaray'da gibi sacma bir haberi yazan bu medyaydi. daha bugün, iran'da devrim sehidi olmus neda icin ayni medya grubu'nun bir baska gazetesi "basi acik resimleri icin tiklayin" tarzi kepaze haber yapiyor bu ahlaksiz adamlar. (bkz:http://sozluk.sourtimes.org/...n+t%C4%B1klay%C4%B1n )

    o yüzden lütfen, bu medya'nin yazdigi her seyi bu kadar uzun tartismayalim, ömrümüzden zaman kaybetmekten baska bir ise yaramiyor cünkü.

    edit: (bkz:#139209)
App Store'dan indirin Google Play'den alın