• 775
    16 ocak 2014 galatasaray lokomotiv kuban basketbol maçı'nda ntvspor spikeri ismail şenol'a edilen küfürlerden dolayı taraftarını kınamış ve -tam olarak böyle mi söyledi bilmiyorum- bir daha tekrarlanırsa görevi bırakacağını söylemiş olan coach.

    galatasaray erkek basketbol takımı son 3 yıldır kalktığı atağı ergin ataman sayesinde kupayla noktaladı. kendisinden önce görev alan cem akdağ ve oktay mahmudi taraftarı yeniden salona çekti. bu takımın bir şeyler yapabileceğini, özellikle ''taraftar arkasındayken'' yapabileceğini gösterdi. teodosic'e gösterdi, sloukas'a, spanoulis'e gösterdi. kirilenko o salondan çıkılamayacağını anladı.

    ama şampiyon takımı ergin ataman yarattı. arroyo'yu dümene o getirdi. ki aynı ergin ataman avrupalı basketbolcuların ipekçi cehennemini idrak ettiği günlerde beşiktaş ile ligde fırtına estiriyordu. aynı fırtına birkaç ay sonra galatasaray'ı da içine çekti. belki de böyle başladı şampiyonluk öykümüz.

    bugün bu adam taraftarına kızgın. o gerizekalı it-kopuk sürüsüne kızgın. çünkü bugün bir insana haksızlık yapıldı. o veya bu, hiç fark etmez. bugün bir insana durup dururken sövüldü. hem de o tribünde söven beyinsizlerden, şah olanının attığı kulaktan dolma bilgiyle yazılmış sikik tweet yüzünden.

    ergin ataman bugün doğru olanı, hem de kaybettiğimiz maçtan sonra yaptı. ha, tehdit etmek ne kadar doğru, orası tartışılır. ama o, beyinsiz it sürüsünün anlayacağı dilden konuştu. ultraslan'ın tek taraflı saldırısında taraf seçecekse ismail şenol'u seçmeliydi. doğru olanı yaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın