• 649
    hiç unutmayacağım gündür.kardeşimin nişanı yapılıyor, millet gelmiş salon dolu.ben ise dışarıda tüm maç boyunca 2 metrelik alan belirlemiş volta atıp duruyorum.

    arada kardeşime inip haberler veriyorum, zira nişan falan umurunda değil maçı dinlemek için kendini yırtıyor.ikinci yarının başında o da dayanamıyor çıkıyor dışarıya.

    " hadi yavrum, vuuurrrr, bas bas baaassss " nidalarıyla hem sokağı çınlatıyor, hem bildiğim tüm duaları okuyarak yakarıyorum allah'a " allah'ım bu mutluluğu bize yaşat, allah'ım çocuklara güç kuvvet ver ".

    stres beni adeta dirhem dirhem yiyor, babam arada gelip " sakin ol, stres yapma " dese de galatasaray mirasımın sahibi olan babam da için için streste biliyorum.

    dakikalar dakikaları kovalıyor ve son düdük ! kim takar nişanı, çekiyoruz formaları üzerimize.nişan yemeği için ayarladığımız kumkapı'da ki restoranta hemen dev bir bayrak yolluyoruz.yarım saat sonra " bu bayrağı asacak yerimiz yok " cevabıyla daha ufak bir bayrak gidiyor.

    ve nişan yemeği, ne nişanı yahu cümbür cemaat galatasaray taraftarıyız biz.hayatımıza girmiş en büyük sevgilinin düğünü bugün.tüm gece kumkapı'yı galatasaray marşlarıyla çınlatıyor, fenerbahçeli olan kuzenimize hayatının ilk sarhoşluğunu yaşatıyoruz.

    cimbombomsun seeen bizim canımıızzzz !...
App Store'dan indirin Google Play'den alın