resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 422
    fatih terim'in gidisyle once uzuldum sonra hem aysal'a hem de terim'e inanilmaz kizdim ancak terim'e kizgin olmanin bu sahsiyet fakiri adami ovmek icin yeterli sebep olmadigini dusunuyorum. kendisi iyi biri falan degildir, terim fazla sivri bir adam oldugu icin herkes tarafindan sevilmez, denizli ise tam tersi nereye ceksen oraya bukulecek gibi duran icten pazarlikli bir adamdir. terim sevmedigi icin bir cok oyuncunun ipini cekmeye calismistir dogru ancak iyi oynadiklarinda sans vermistir. bu basiretsiz adam ise sahsi iliskilerinden dolayi orta saha da elinde suat kaya varken, britanyada efsane yazan tugay varken her maca tayfur havutcu ile cikardi. 35. dakikada takimin en iyisiyken tugay'i cikarttigini bilirim.
    yari finale gelince, derwall gibi bir adamdan sonra basta bulunmanin kaymagini yemistir. kendisine tyrkiye standardina gore kotu diyemez kimse ancak derwall'in kendisinin mentorlugunu yaptigini unutuyoruz sanirim tum o surec boyunca.
    ama hakkini yememek ugruna bir durumu duzeltelim, 3-0'dan 4-3 verdigimiz mac saibenin allah'idir. prekazi'nin karti unutuluyor nedense bu macla ilgili, yoksa verilecek mac degildi. hata denizli'de kesinlikle degildi.

    turkiye'nin basarili hocalarindan biri(!). vizyon? baska kapiya lutfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın