resim
Yekta Kurtuluş
Takım:Bodrum FK
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1600
    allah aşkına yerli rotasyonuna ne gibi bir katkısı olmuş bana gösterin. bir de en önemlilerinden diyorsunuz. boş beleş bir oyuncu işte. belli ki çalışmayı sevmeyengillerden.

    bak arkadaşım galatasaray'da oynuyorsan öyle yan gelip yatmayacaksın. yan gelip yatanlar ortada. engin baytar, aydın yılmaz vs. hadi bunlar az biraz yetenekli de arada çıkıp iki kritik gol atıyorlar. sen napıyorsun? ziraat türkiye kupası'nda 45 dakika falan oynarsan başarı.

    4 yıldan beri ne yaptı yekta? bi de bana oo çok önemli topçu falan demeyin sakın. mustafa sarp bile kendisinden daha çok katkı sağladı bize. ilk senesini hatırlayın. arka direk gollerini. :(

    ben 26 yaşındayım, 3 yıldır sabah 7'de kalkıp işe gidiyorum akşam 9'da evde oluyorum. 14 saatim sevmediğim bir meslek uğruna harcanıyor, ne için asgari ücretten biraz daha fazla kazanacağımız için. üstelik pazar günleri tam mesai. muhasebeciyim lan ben. muhasebeciyi pazar günü de çalıştırıyorlar bu memlekette. öğle yemeğimden 10 dakikayı da heba ediyorum al amk.

    şimdi yekta sen 28 yaşındasın bu yaşına kadar yaptığın tek şey top oynamak. onu da becerememişsin, üstüne hala yan gelip yatmalar. ekstra antrenman yaptın mı acaba çok merak ediyorum.

    bir de işin kolayını bulmuş, gassaraylıyım ben doğuştan hehe, gadıkoye deplasmana gidiyom hehe diye taraftarın desteğini almış.

    sana verilen desteğin yüzde biri colin kazım'a gösterilseydi 3 senedir kanat sıkıntısı yaşamazdık be. ama kazım fener'den geldi ya üvey evlat amk. adam kelepçesinden vazgeçti geldi hala ah uh. :(

    he bi de bir röportajında idolüm tugay kerimoğlu falan demiştin, o zaman ümitlenmiştim bu çocuk kendine doğru rol model seçiyor diye. ama yok arkadaş tugay kerimoğlu derken ümit ozan kazmaz'ı örnek almışsın.

    ümit ozan'a da haksızlık ettim sanırım. çünkü senden iyi topçuydu.

    sinirden hitap şeklim değişti kusura bakmayın arkadaşlar şimdiden dil bilgisi hatalarım için.

    son sözüm, nereye gidiyorsan git artık, hoş kasımpaşa bile almaz seni bu halinle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın