resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2224
    takımdan ayrılmasının sebebi olarak sorumluluk, mancini ve tugay kerimoğlundan çok kendinde olan futbolcumuz.

    dünya'da tanınan bir teknik direktör olduğunuzu düşünün. italya'da ingiltere'de şampiyonluklar yaşamışsınız ve en sonunda yolunuz vizyonu geniş, daha önce uefa kupasını kazanmış, geldiğiniz sene şampiyonlar ligi çeyrek finali oynayıp dev takımlara diş geçirmiş ve de yine hedefi en az çeyrek final olan bir kulübe düşüyor.

    lig başladıktan sonra geliyorsunuz takıma ve takımı tanımak ve düzenlemek için çok da vaktiniz ve insiyatifiniz yok.
    velhasıl bir şekilde ilk yarıyı bitiriyorsunuz ve artık birilerinin gitmesi-gelmesi lazım.

    orta sahaya bakıyorsunuz. dünyaca tanınan brezilyalı felipe melo, türkiyede en iyi olarak gösterilen selçuk inan, yılın onbirine seçilmiş bir wesley sneijder ve bunların yanında yetenekli ama sakatlıktan yakasını sıyıramayan yekta, yine yetenekli ama bir türlü kendini geliştiremeyen genç* emre, ve aldığı cezadan sonra çok afedersiniz g*tü göbeği salan engin var.

    teknik taktik olarak 4-4-2 ve versasyonlarını düşünüyorsunuz ve bu ilk saydığım 3 orta saha size yetiyor da artıyor bile. tek işiniz yedekleri belirlemek.

    gençleri sevdiğiniz için emre bir alternatif, sol ayaklı olması bir avantaj.
    yekta da yine sol ayaklı, yaş olarak daha ileride ama tecrübeli ve yine yetenekli bir adam.
    ve engin baytar. deli kişiliğinin altında yatan sağlam futbol zekası, ayaklarının düzgün olması ve takımı tanıması bir avantaj ancak bu adam aylardır takımla oynamamış, emekli amcalar gibi göbek yapmış, yaş desen 31 e dayanmış.
    ee bir de aşağıdan gelen fransa tabanlı bir genç; ibrahim coşkun var. son 2 maçta* * yaptıklarını hepimiz gördük, beğendik.

    buyrun seçimi yapın renktaşlar..

    çoğunuz benim de düşündüğüm gibi selçuk,seneijder ve melo'yu banko yazıp yedek olarak ise gençlere şans vereceksiniz bence.

    işe duygusal açıdan bakanlar ise engin'e üzülecek haklı bulacak, kızsa da tam olarak silip atamayacak.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın