resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 259
    sanırım artık felipe melo'dan sonra takımımızdaki ikinci brezilyalı. açıkçası ödenen bonservis bedeli yada brezilyada yılın sol beki seçilmesine bakarak çok büyük beklentilere girmeye gerek yok. maçın büyük bölümünde tempolu oynayabilmesi ve pas oyununda ortalama seviyelerde olması bizim için en azından ikinci yarıda yeterli olacaktır diye düşünüyorum. ileride kalabalık yapıp geriyede koşabiliyorsa zaten hakan baltadan verimli olacaktır. ancak ben çok büyük bir süpriz olmadıkça gelir gelmez riera kadar oynayabilmesini beklemiyorum.
    bu ara transfer döneminde şimdilik ilgilendiğimiz isimler genç ve tecrübesiz. başka bir ülkeden genç yaşta gelip türkiye liginin herhangi bir deplasmanında çatır çatır top oynayabilen çok adam yok zaten, hal böyle oluncada bize doğrudan katkı sağlamalarını beklemek fazla iyimserlik olur. transfer politikası olarak doğru, ancak ligin ikinci yarısı için takıma takviye açısından yetersiz olma ihtimali yüksek bir transfer alex telles.
    yabancı sınırının hep böyle devam etmeyeceğini düşünürsek avrupada başka bir kulübe kaptırıp hayıflanmaktansa ben kendisini aldığımız için mutluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın