• 32
    sözlük yazarlarının illa bir tarafta olma gereği duyduğu başlık. bir taraf seçilir. o ölümüne övülür, diğeri tü kaka. genel olarak vs ler hep bu şekilde. ortası yok.

    biz yine de eyyorlamamızı yapalım.

    fatih terim: birbirinizi deli gibi sevdiğiniz ancak söylenmemesi gereken 1-2 söz uğruna ayrıldığınız, ayrılmakla kalmayıp hayattaki en büyük düşmanınızla evlenen kız.

    mancini: sevdiğiniz gittikten sonra bunalıma girmişsinizdir. bunalımdan çıkmak için bulduğunuz ya da sizi bunalımdan çıkaran güzel mi güzel yabancı hatun.

    fatih terim: akla geldikçe canınızı yakan, ''ulan acaba inat uğruna mı ona yar oldu'' diye düşündükçe sizi eski bunalımlı günlerinize götüren.

    mancini: ''ulan acaba ondan sonra mecbur olduğum için mi hoşlandığım, sürekli kafamı çevirdiğimde yanımda olduğu için mi sevdiğim'' dedirten.

    fatih terim: çok güzel şeyler yaşasanız bile artık unutulması gereken. kişiye göre kalbinizin bir tarafında yer verebileceğiniz ancak 1 tık fazlasına ulaştığında size iyi gelmeyen.

    mancini: artık önünüze bakmak zorunda olduğunuz, aslında ''tanısan seversin'' olan.

    velhasılıkelam; terim'e yaşadıklarınızdan dolayı saygı duy ama unut. mancini ile yoluna bak. aslında biraz daha devam ettirip sonunu bağlasam güzel entry olacakmış :( benim eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın