resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 194
    ben bazen gerçekten anlayamıyorum bizim taraftarı yahu. şimdi, yarın 9'da finalim var, sıkıntılı ders, o yüzden kısaca bi iki şey söyleyip gideceğim. bu kardeşimizin 2-3 maçını seyreden biri olarak,hakkında az da olsa bilgi sahibiyim. şimdi başlığındaki eleştrilere bakalım bir;

    - abi brezilyadan çıkmamış adama 6 milyon euro verilir mi yaaaaa
    + adam 20-21 yaşında brezilyadan nereye çıkacak güzel kardeşim, bu yaşta çıkmaya başlıyolar zaten, porto 14 yaşında mı alıyo bu adamları shaktar brezilyalı kadınları kaçırıp ukraynada mı yetiştiriyo bunları.

    -abi adam hücum beki, savunma bilmiyor , brezilyalılar hep böyle zaten
    +adama demezler mi her ne kadar sevsem de bizdeki riera ne kadar savunma biliyo, bak hakan balta'ya girmiyorum bile. ayrıca yahu kaç maçını izledin ne biliyosun savunma bilmediğini. hadi onu da geçtim, hem savunma hem hücum yapabilen,brezilyalı olması şart değil,21 yaşında, bana 5 değil ya 3 tane bek saysana. ben alaba dedim kaldım yazarken, beni de aydınlat güzel kardeşim.

    -abi o paraya avrupadan oturmuş kaliteli daha yaşlı bi bek alınır
    +alınır da nerden alınır, abi bana da gösterin sol bek olacak, hem hücum hem savunması olacak, hem yaşı 26-27 olacak, başarıya aç olacak ama tecrübeli olacak. nerde abi bu bekler bi ben mi görmüyorum bunları. kolarov demeyin, valla kalbinizi kırarım. kolarovu alabileceğimize inanlarla tartışmıyorum prensip olarak.

    -ya abi yabancı sınırı var
    +senle de tartışmıyorum. bi sen biliyosun yabancı sınırını anasını satiyim.

    -marcelo tarzı bek bu abiii bak maxwell başlıyo marcelo süre almıyo 3 maçtır
    +melo da oynamıyo milli takımda, orta sahanın göbeğinde oynamayı hak ediyomu etmiyo mu onu söyle bana, geçtim, onurun olduğu milli takımda volkan oynuyo kalede, bu volkan'ı onur'dan iyi kaleci mi yapıyo?

    şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. sakinleştim, dersime dönüyorum. 7inci sene bitsin artık şu okul.

    eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın