• 1181
    sözlükler bilgi paylaşma mekanı, galatasaray sözlük de galatasaray başta olmak üzere spor üzerine bilgi paylaşımı yapılan bir platform.

    içeriğin, entrynin çok olması güzel bir şey diyelim, tamam.

    tamam da, bir mesel var...

    sol frame kirliliği diye bir şey... olmayadabilir gerçi böyle bir şey, ben uydurmuş da olabilirim. ama çokça da hırgür çıkaran bir mesel olduğunu biliyorum.

    mesela herhangi bir ligin takımlarını, bir takımın oyuncularını ya da bir ligde o hafta/o gün oynanan maçlarını, o maçların sonuçlarını peşpeşe girmek bu kirliliğe neden olabiliyor.

    kasma modu tuşu gibi bir şey olsa... mesela biraz entry kasmak istedin bas tuşa gir moda, döşe 10/15/20 entry -ne kadar istersen işte- ve bu entryler sol frame'e düşmesin. hem sol frame rahatlasın, hem sen rahatla. “gir çık sol frame'e can ver” misali. bir de koy “kasma modunda neler girilmiş” diye bir buton. oh, mis...

    hem moderasyon olarak bu konudaki şikayetlerden kurtulursun -şikayet var mıdır, bilmiyorum gerçi- hem temiz bir içerik akışı sağlarsın.

    tabii, bu öyle kolay bir şey demiyorum. belki kolaydır, belki değildir. veritabanını buna uyarlamak zordur belki. veritabanı değişebilir, tablolar arası ilişkiler değişedebilir falan, tabii değişmeyedebilir.

    nacizane fikrimdir, olsa güzel olur.

    edit: tematik mod varmış, aynı olay sanırım, cahiliyet...
App Store'dan indirin Google Play'den alın