resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 374
    3 forvetle sahaya çık. topu şişir ardından forvetlerin bireysel çabasına bırak işi. başın sıkıştığında forveti 4'le. ersun yanal budur. fenerbahçe hayvan gibi kondisyonu olduğu için ve özellikle caner erkin'in hakikaten saçma sapan performansı sayesinde buralara kadar gelebildi. beklerine ve tandemine pres yaptığınız zaman ek bir taktik anlayışı olmayan hocadır ersun yanal. bilindiği üzere ikinci yarı performansı düşen takımlara sahip oldu hep. bu sefer de bu kaderi yaşamaması için ciddi anlamda "yeni bir şablon" üretmesi gerekiyor. kanat oyuncusuna sahip olmadığı için kullanacağı taktikler ya 3 stoperli yada 4-3-1-2 formasyonları olacaktır. 3 stoperli taktikleri uygulamak için takımınızın ciddi anlamda beyin gücü yüksek oyunculardan oluşması gerekiyor. fenerbahçe de malumunuz tabi.

    4-3-1-2 varyasyonlarını kullanması için sağlam bir "1" bulması gerekiyor fenerbahçe'nin. o mevkiye sow'u koyamazsınız, emenike'yi koyamazsınız, kuyt'ı hiç koyamazsınız. *

    her neyse. sow-webo-emenike üçlüsünün ayaklarına bakan caner ve gökhan ikilisinin gücüne dayanan bir takıma sahip. transfer yapmayacağız demeçleri kendilerine çok güvendiğinin göstergesi. eğer havaya girmişse ve boşlamaya başlarlarsa kondisyona dayalı kadroya sahip fenerbahçe'nin dibe çekilişine sebep olacaktır.

    umarım olur tabi.

    not: yabancı sınırından ötürü yabancı maestro alması pek mümkün değil. fenerbahçe camiası genel itibariyle genç oyunculara pek sıcak bakmadığı için de hakan çalhanoğlu gibi oyuncuları transfer etmesi de pek mümkün değil. rehavete dayalı liderlikleri ne zamana kadar ilerleyecek göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın