resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 315
    hasan benim çocukluk kahramanım-dı. evet 'dı'. o da herkes gibi konuşmayı seçti ayrılır ayrılmaz.
    bütün bu konuşmalar sitemler bir yana, konuşursam insanlar galatasaraylılığından soğurlar muhabbetini falan da geçtim, hakan ünsal ismini kendi adının yanına koymuştur. benim için zamanın durduğu an olsa gerek bu. hakan ünsal kimdir? hasan şaş gibi birinin ne gibi bir ortak paydası, ortak hareket noktası olabilir hakan ünsal ile?
    ve ben merak ediyorum çok mu zor susmak. yıllardır çıkıp da tek kelime etmeyen suat'ın, halihazırda gönderdiğimiz ümit davala'nın suçu günahı ne? bunların canı yok mu susuyorlar? konuşacaksanız bile bu kişi serhat ulueren ve saz arkadaşları mıdır ya? onlara mı kaldı galatasaray'ın vefasını, futbolcusunu tartışmak? onlara mı kaldı galatasaray spor kulübünün kararlarını sorgulamak, hesap sormak? sizler konuşuyor onlar zevk alıyor. gerneşerek sakız ediyorlar galatasaray'ı ağızlarına; piyango vurmuşçasına sevinçle. onlara bu fırsatı vermek hiç mi içinizi acıtmaz, rahatsız etmez sizi?

    hiç mi değerli değil bu galatasaray sizler için ey çocukluğumun bütün artık olmayan kahramanları? ne olursa olsun, tekrar altını çiziyorum ne olmuş olursa olsun susmak, galatasaray'da yaşadıklarınızı, vefayı/cefayı, alacaklarınızı, sıkıntılarınızı galatasaray'a sallamak için tetikte bekleyen çirkin medyaya anlatmamak çok mu zor? hep tarihin o parlak sayfalarındaki gözünün içine baktığımız efsanelerimiz olarak kalmak çok mu zor? benim hakan şükür'ü, hasan şaş'ı serhat ulueren gibi bir provokatörün yanında görmeme şansım yok mu? bu zor mudur?

    hasan şaş'a galatasaray seyircisi ayıp etmiştir. hem de fazlasıyla, evet. ama bütün bu ayıp sonucunda bunları doğurmamalıdır. galatasaraylı bir futbolcu yönetimle sorun yaşayabilir, arkadaşıyla sorun yaşayabilir, haksızlığa uğrayabilir ama bütün bunları yapanlar geçici bu kulüp bakidir. sevgimiz de bu kulübedir. ondan sebep kişilere sinirlenip galatasaray kulübüne zarar verebilecek söylemlerle sitem etmek doğru değildir. hasan şaş galatasaray'ın tarihinin sayfalarından biridir. bu uzunca sayfada elbet ki tatsızlıklar da üzüntüler de olmuştur. ama hiç bir tatsızlık bizi bu noktaya getirmemeli.

    son olarak hasan şaş diyorsun ya insanlar galatasaraylılığından soğur konuşursak diye, siz aslında konuşuyorsunuz ve biz soğuyoruz. ama galatasaray'dan değil, sizlerden. ve siz bunu bile hesap edemiyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın