resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 96
    tarık çamdal, hakan çalhanoğlu vs bu ve benzeri yetenekli türk oyuncuları kadromuza katmadığımızda, yabancı sınırlamasının kalkmasını beklemesin kimse, sen her iyi oyuncuyu kaçırırsan, adamlar senin 18 kişilik kadrondaki yabancıların kalitesine yaklaşamazsa, senin yedek kulübenle, türk oyuncu ile vurur seni, sen de öyle bakarsın yeni bakan gelsin de kuralı değiştirsin diye...

    zaten takımın yaş ortalaması çok arttı. artık genç oyuncuları ve gelecek planlamamızı iyi yapmalıyız. yerli yabancı kalitemizi yüksek tutarken yaş ortalamamızı da düşürmeliyiz.

    bu çocuğun transferi artık mecbur olmuştur gözümde, ahlaksız olup etikten,ahlaktan bahseden kulüp yöneticilerine kapağı takmamız lazım, gerekirse 6 ay oynamasın, seneye oynasın bizde. ayrıca alper potuk'u fener'e,tarık'ı beşiktaş'a kaptıralım, kime talip olsak millet salça olsun ve o kulübün yöneticileri saçma sapan davransın biz de galatasaray olarak buna göz yumalım. sonra da kendi kadromuzda düşünmediğimiz oyuncuyu yine bu kulüplere peşkeş çekelim, ne güzel istanbul!
App Store'dan indirin Google Play'den alın