resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4880
    galatasaray'da 11 yıl gönderilmemesinin yegane sebebi, bulunduğu dönem içinde(yani 2002-2013 yılları arası) kulüp olarak çektiğimiz maddi sıkıntılar sebebiyledir. son 1-2 sezonu saymazsak, yerli futbolcuların çoğunu fenerbahçe ve beşiktaş'a kaptırdık. böyle bir durumda forma şansı bulması pek mucizevi bir olay değil. zira aydın yılmaz da aynı şekilde yıllardır şans buluyor bu kulüpte. keza aykut erçetin'den bahsetmiyorum bile. bu takımda barış özbek, mustafa sarp gibi iki kalası da rijkaard, kalli vs. oynatmak zorunda kalıyordu. şimdi bunlarda mı iyi futbolcu olarak değerlendirilecek? bu nasıl bir mantık amk? "şu, şu, şu sabri'yi oynattı o zaman iyi futbolcu bu adam" demek nasıl bir mantık abi? açıklasın biri bana bunu ya.

    bir de en çok bayıldığım argüman; yüreğiyle oynuyor(!) yüreğiyle oynamasına kasıt auta çıkacağı garanti olan topa koşarak, şov amaçlı kendini reklam panolarına yapıştırması. ya da çok sıkışırsa fenerbahçeli 1-2 futbolcu ile boğaz boğaza gelir, tamam bu hareketi yaptı ya o seneyi artık kurtardı baba. adamın hayatı şov arkadaş bu takımda. artist artist 3'lü çektirmeler, sözde amigoluk gösterileri. o zaman alın tribünden birkaç holigan düzenli olarak idmana çıkartın, basın lisansını sürün sahaya.

    her sene avrupa'ya giden, kafasına avrupa kupasını alıcam vizyonuna sahip bir takımın oyuncusu böyle mi olmalı? hala burada bu adamı savunan ya futboldan zerre anlamıyordur, ya da galatasaray'lı değildir arkadaş. ben bunu bilir bunu söylerim.

    bunun ne b.k olduğunu zamanında kalli çözmüştü ve kadro dışı bırakmıştı. araya futbolcular girdi de affetti o zaman. keşke hiç bulaşmasalardı da, defolup gitseydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın