resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4879
    2014'e geldik hâlâ sabri'yi savunan var.

    adam hırslıymış, yüreğini ortaya koyuyormuş, altyapıda ortasaha eğitimi almış ama defansta oynuyormuş.

    beyler uyanalım artık allah aşkına azıcık düşünelim. azıcık lan. ya arkadaş biz şampiyonlar ligi takımı değil miyiz? her sene real madrid'le maç yapmıyor muyuz?*(u: yalan mı olm?) daha geçen gün juventus'u yenip şampiyonlar liginde tur atlamadık mı?

    ya arkadaş böyle bi' takımın kaptanı sabri olur mu hiç aklınız mantığınız alıyo mu sizin? böyle bi takımın sağ beki sabri olur mu beyler? real madrid'de yıllardır gördünüz mü böyle bi' şey? barcelona'da? juventus'ta? man city'de?

    vasat dediğin adam mehmet güven'dir, aydın yılmaz'dır, emre çolak'tır, ferhat öztorun'dur. bu adam şaka lan. valla şaka.

    hangi maçtı hatırlamıyorum son dakikalarda gol atmamız gerekiyodu stoperler dahil bütün takım rakip ceza sahasındaydı ve biz duran top kullanıyorduk. topun başında sabri vardı. herkese eliyle ileri gidin diye işaret yapıp topu taa bizim kaleciye atmıştı. hatırlıyo musunuz? ben orda anladım işte siz hâlâ savunuyosunuz*

    hepsini geçtim en basitinden örnek vereyim. bugüne kadar hiç yüreğini ortaya koyarak oynadığını görmediğim, hırslı olduğunu görmediğim, sadece altyapıda değil profesyonel futbol yaşamında bile sol açıkken bizde sol bek oynayan riera kendisinden 2 gömlek 3 ceket 1 palto 8 mont üstündür.

    tamam biz de kendisinden nefret etmiyoruz. yine bizim reyizimiz olsun, yine üçlü çektirsin. ama bunu sağ bek olarak yapmasın. amigomuz olsun ona kapımız her zaman açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın