resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 4700
    4 senedir süperlig'de hiçbir takım ve hiçbir futbolcu kendisini durduramamış ve engelleyememiştir. her şartta ve her takıma gol atmış ve gol pozisyonuna girmiştir.

    bana göre bir forvetin yapması gereken temel işi üst düzey yapıyor. eğer bir forvet gol kaçırıyor diye eleştiriliyorsa o zaman orta saha oyuncusu pas hatası yaptığı zaman tıpkı burak gibi hatta daha fazla eleştirilmeli.

    nasıl ki bir forvetin temel iş gol atmaksa ve burak gol kaçırdığı için yerden yere vuruluyorsa o zaman bir orta saha oyuncusun temel işi de pas alışverişi yapmaktır. eğer burak'a bu kadar eleştiri yapılıyorsa o zaman orta saha oyuncuları pas hatası yaptıklarında da tıpkı burak kadar eleştirilmelidir. bence daha fazla eleştirilmelidir. çünkü gol atmak pas alışverişinden çok daha zordur.

    aynı şekilde rakip futbolcuların gol pozisyonuna girdiklerinde ve isabetli şut attıklarında defans oyuncular yerden yere vurulmalıdır.

    bu yazdıklarım aslında çok saçma ama bir forvet gol kaçırdığı için yerden yere vuruluyorsa burada haksızlık vardır. hele bu adam neredeyse bir takımın gireceği pozisyonları tek başına giriyorsa ortada ciddi haksızlık vardır. forvette oynayan adam gol kaçırıyor diye pek eleştirilmemelidir. pozisyona giren forvet iyidir yani işini yapıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın